Mijn verhaal 

Mijn naam is Wendy Wagenaar. Ik ben moeder van 3 mooie kinderen in de leeftijd van 5, 9 en 11 jaar. Al 24 jaar samen met mijn lieve Bowe. In april 2018 kreeg ik de diagnose van de terugkeer van mijn eierstokkanker. 


Weg met de Statistiek


Die eierstokkanker werd in 2016 ontdekt. Slechts 3 weken nadat bleek dat ik borstkanker had. Ik ben die uitzondering waarbij 2 primaire tumoren van kanker tegelijk opdoemden. Volgens de statistieken is dit uiterst zeldzaam. Komt bijna niet voor. Toch had ik het. Dezelfde statistieken zeggen nu dat ik niet beter word.
Ik zeg, op mijn beurt, dat ik inmiddels niet meer in de statistieken pas. Dus ik ga niet voor een verlenging van mijn leven, maar voor een genezing. Sindsdien ben ik op zoek om bij de dragen aan de oplossing. 


Wat ik voor mezelf in petto heb, is mooie jaren met mijn lieve gezin. Mijn kinderen zien opgroeien. Net als ieder andere moeder. Los van het feit dat ík ze wil zien opgroeien, wil ik ook dat zij mét en niet zonder een moeder opgroeien.

Ik geloof in mogelijkheden. Ik geloof, net als vele medici met mij, dat bijvoorbeeld immuuntherapie de toekomst heeft. Ik geloof dat we over 20 jaar  mensen van kanker kunnen genezen. Ik moet voor mezelf deze toekomst naar voren halen. Inmiddels ben ik sinds de zomer van 2018 een zoektocht gestart. En niet geheel zonder succes. 

Ik heb sindsdien reguliere behandelingen gecombineerd met alternatieve behandelingen. Behandelingen waarbij ze in Nederland nog niet bewezen genoeg zijn, maar wel degelijk een impact hebben gehad op anderen. Op lotgenoten. En inmiddels op mij. Sindsdien ga ik regelmatig over onze landsgrens heen. Op zoek naar de grenzeloze mogelijkheid.  

Mijn leven is onbetaalbaar

Mijn grenzeloze mogelijkheid is alleen beperkt wanneer het gaat om het prijskaartje wat eraan hangt. Ik ben in het verleden al vaak geholpen waardoor ik er mooie binnenlandse - en buitenlandse avonturen op heb zitten ten aanzien van mijn zoektocht naar genezing. Ik heb haar alleen nog niet gevonden. Betekent niet, dat ik op de website kan delen wat ik heb gedaan. Het is voor mij een goede afleiding en ik blijf op zoek.

Ik wil nog steeds over 10 kunnen zeggen: "Wat hebben we er goed aan gedaan!" En ik wil na kunnen vertellen, dat het het altijd waard is om hoop te houden en in het mogelijke te blijven geloven. 

Het brengt mij in ieder geval steeds een stukje verder.

Liefs Wendy


Meer over hoe het begon? Klik dan hier. 

Laatste blogs