Paypal


Hartelijk dank voor de donatie!


Many thanks for your donation!

Laatste blogs


Waarbij ik vroeger eigenlijk nooit mijn gedachten of hersenspinsels op papier zette, doe ik dat nu eigenlijk steeds vaker. Niet alleen om het in een blog uit te geven. Het geeft ook rust in mijn hoofd. En dat kan ik wel gebruiken in deze tijd. Mijn hoofd loopt over van het proberen te creëren van mogelijkheden.

Eéns per maand geef ik een update. Dan schrijf ik een blog. Een blog over mijn leven met een ongeneeslijke kanker. Een afspraak die ik maakte, toen ik in februari mijn eigenwijze schoenen aantrok en Wendyonline mailde om mijn blogs aan te bieden. Wendy als naamgenoot, de inhoud en style van haar blad, en daarbij mijn kinderen als haar fan...


Een email ontvangen waneer de laatste blog er is?