In de media 

Eierstokkanker

Eierstokkanker is een agressieve kankervorm die jaarlijks bij 1200 vrouwen in Nederland wordt vastgesteld. Ook op jonge leeftijd wordt de diagnose gesteld en de ziekte veroorzaakt in het begin meestal weinig of aspecifieke klachten. Hierdoor wordt de tumor in 70 procent van de gevallen pas in een (ver-)gevorderd stadium ontdekt. Chemotherapie werkt vaak slechts tijdelijk, waarna resistentie optreedt, de tumor terugkeert en de patiënt uiteindelijk overlijdt. Vergeleken met andere gynaecologische tumoren is de sterfte hoog en het sterftecijfer de afgelopen 20 jaar niet verbeterd; volgens het KWF en IKNL is 5 jaar na diagnose minder dan 40% van de patiënten nog in leven. Er is daarom een grote medische behoefte om een goede behandeling te ontwikkelen voor eierstokkanker.

bron: umc.nl


Ik volg al heel lang de website van Chris: ChrisBeatCancer

Zo ontdekte ik bovenstaand filmpje. Over Julie. Julie had een uitgezaaide eierstokkanker en is daarvan genezen tegen de prognose in. Julie is nu mijn nieuwe Amerikaanse vriendin. We hebben contact sinds januari 2019 en zij helpt mij haar plan uit te rollen in Europa. Op zoek naar de puzzelstukken. 

Waarom niet haar plan in Amerika? 

Ook zij overwoog 2 jaar geleden naar Europa te komen voor de oneindige mogelijkheden en ik blijf graag in de buurt van mijn gezin. De mogelijkheden zijn hier. En zij helpt mij daarmee. Tijd om Europa in te zetten voor mijn genezing. 

Genoemde behandelingen in bovenstaand testimonial:
-Salicinium
-Mistletoe
-Hyperbaric Oxygen
-Localized Hyperthermia
-PEMF Therapy
-Sauna therapy
-Epsom Salt Baking Soda Baths
-RGCC Test
-Insulin Potentiated Therapy Low Dose Chemo
-Dendritic Cell Vaccine

Wetenschappelijke mijlpijl: immunotherapie

Al in de 19e eeuw ontdekte men dat tumoren slonken als ze geïnfecteerd raakten. Blijkbaar had activering van het afweersysteem door een infectie een gunstig effect op kanker. Het idee van immunotherapie, het inzetten van het afweersysteem als behandeling tegen kanker, was geboren. Klik hier om het hele artikel te lezen op de website van het KWF. 

Onderstaand filmpje laat zien waarom ik zo in immuuntherapie geloof. Helaas is deze immuuntherapie nog niet voor mijn soort kanker. Maar wie weet. Als ik het leven lang genoeg rek...

Onderstaand filmpje laat zien hoe de immuuntherapie in het IOZK in Keulen gaat. Deze behandeling heb ik gehad in de zomer van 2018. Ik wil dit, naast andere behandelingen, graag een vervolg geven.