Wat fijn dat je een bijdrage wilt leveren. Kies zelf wat je wilt doneren. Elke donatie maakt dat Wendy dichter bij het einddoel komt. Dank je wel daarvoor!

'Wendy, een goede vriendin van ons, heeft ongeneeslijke eierstokkanker. Ze is haar eigen zoektocht gestart om te blijven leven. Ze volgt in het buitenland daarom behandelingen voor haar immuunsysteem. En die moet ze zelf betalen. 

Wat voor ons begon als een kerstactie, gaat in dit nieuwe jaar verder. Ze is er nog niet. Wij willen jou vragen haar te helpen. 

Hoe? 

Je kan haar steunen door een donatie te maken. Samen maken we het voor haar mogelijk.' Help jij mee?

Onze dank is zeer groot.  Wolter en zijn team. Daar-om.nl

Wat als je de diagnose ongeneeslijke kanker krijgt? Wat zou jij dan doen? Leg je je daarbij neer of ga je op zoek naar mogelijkheden? 


Wendy weet het inmiddels. Ze gaat op zoek. En in haar zoektocht is ze mogelijkheden tegengekomen, die wel degelijk een effect op haar kanker hebben gehad. Het is inmiddels haar drive en haar bevestiging om door te gaan. Ze kan dit niet alleen. Help jij haar mee? 

Op wendyonline.nl houdt ze deze zoektocht bij. 

Hier wordt ook elke donderdag een update van de tussenstand van de crowdfunding gegeven.
Wendy haar interview is nú te lezen in de WENDY - nummer 28
Wendy haar interview is nú te lezen in de WENDY - nummer 28

Wees de eerste om het nieuwste te lezen!

Behandelingen 

Hieronder een greep uit de behandelingen die Wendy dankzij donaties heeft kunnen uitvoeren. Heb je vragen hierover neem dan contact met ons op. 

Immuuntherapie

RCGG test 

Vitamine C infuus


Oncothermie