Doneercadeau


Mijn ziekte heeft mij naast verdrietige momenten, ook vele dierbare en mooie herinneringen opgeleverd. Zoals de onvoorwaardelijke liefde en hulp van mensen. Ondanks dat ik afhankelijk ben van donaties om mijn behandelingen voor te zetten, is het niet iets wat went: een donatie krijgen. 


Dus noem deze optie mijn goed-gevoel-plan, mijn bezig-blijven-plan. Noem het mijn ruilsessie-plan


Ik denk dat ik mensen nooit genoeg kan bedanken voor het bijdragen aan en het vertrouwen hebben in mijn zoektocht naar mijn genezing. Toch ga ik deze dankbaarheid proberen uit te drukken in het geven van een tastbare herinnering met het Doneercadeau.


Wie wil met mij ruilen? 

In mijn ziekteperiode heb ik al een paar keer een mooie herinnering in de vorm van een armband gekregen. Ik draag ze altijd met veel plezier. Dat de letter G hier nu een onderdeel van moet uitmaken staat voor mij vast. Hopelijk betekent deze letter voor jullie, net als voor mij, voor wat belangrijk is in het leven:

Genieten - Gelukkig - Gezond - Genezen - Grenzeloos

Elke donatie bevat 2 armbanden. Misschien om zelf te houden of om één cadeau te doen. Je ontvangt het samen met een (zelf te kiezen) kaartje en cadeau-envelop. 


Wie wil met mij ruilen? Een cadeau voor een donatie.