Achtergrondinformatie


WORK IN PROGRESS. Aan deze pagina werk ik nog steeds. De meeste onderwerpen/behandelingen staan hieronder genoemd, maar verder nog niet uitgewerkt. Dit staat in 2020 op de planning. Ik ben op dit moment druk met de voortzetting van mijn behandelingen. Voor vragen, neem gerust contact met mij op. 

Liefs Wendy


Alle behandelingen op een rij

  • Dendritische celtherapie/Immuuntherapie  
  • Hyperthermie
  • PEMF-therapie (Papimi behandeling)
  • Bio-resonantie
  • Resonantie
  • Biofotonen 
  • Accupunctuur
  • Mediteren - Joe Dispenza
  • Voeding 
  • MMV 


Websites met extra informatie  

The Truth about cancer

Crazy Sexy Cancer

Chris Beat Cancer

Kanker.nl

MMVMensen/boeken die mij inspireren. Of hebben geïnspireerd. 


Kris Karr

Medical Medium

Chris Wark


Joe Dispenza

Louise Hay

Gregg Braden

Mel Robbins